YOUR PASTEL DREAMLIFE IS WAITING HERE

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares