WATER AESTHETIC

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een klassieke look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir