Wandhaak Vogel Decoratie voor Badkamer en Keuken

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir