Vogue Magazine January 2021 – Frances McDormand

Now it’s time once again for the Vogue Values issue complete with Frances McDormand, Naomi Osaka, Paloma Elsesser and Rosalía. The four subjects make their debuts as U.S. Vogue cover stars for January 2021 each posing separately before the lens of photographer Annie Leibovitz.

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir