VINTAGE SQUARE COLLAR FLORAL MINI DRESS

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares