VINTAGE INSPIRED PINK HAIR MOMENTS

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares