Tiny Cactus Temporary Tattoo (Set of 3)

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares