Thon Wood High Stool White Sklum

Retro Style Design Stool. An icon of the bars of the 1950s. Ideal to combine with any decorative style. Classic, comfortable and very exclusive. Made of high quality elm wood. Betting on a classic in the hotel industry. Become the centre of attention with this designer stool.. Unleashes strength, character and lots of personality. Although it is intended for indoor use, it can be used outdoors as long as proper care is followed and it is not exposed to atmospheric phenomena.

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir