Thon Wood High Stool White Sklum

Retro Style Design Stool. An icon of the bars of the 1950s. Ideal to combine with any decorative style. Classic, comfortable and very exclusive. Made of high quality elm wood. Betting on a classic in the hotel industry. Become the centre of attention with this designer stool.. Unleashes strength, character and lots of personality. Although it is intended for indoor use, it can be used outdoors as long as proper care is followed and it is not exposed to atmospheric phenomena.

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir