Thon hoge kruk in naturel hout

Thon hoge kruk in naturel hout – SKLUM

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is echt een voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe producten met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir