Sunset just setting with glass jar iPhone Case & Cover

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een klassieke look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares