Summer Goals for 2020

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir