Spring Picnic Inspiration | Abbey Jo Photos

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel betekenis achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir