Spiked – Art Print – 24×36

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares