Simple Jewelry I Wear & Style Every Day

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares