Set van 2 Affy fluwelen kussens

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir