Safavieh | Vloerkleed Miah

Decoratieve kleurenpaletten uit de Merlot-collectie van karpetten creëren een moeiteloze stijl voor bohemien en eigentijdse decoratiestijlen. Deze modieuze laagpolige tapijten zijn krachtig geweven met verbeterde polypropyleenvezels voor stijlvol, gemakkelijk te onderhouden. Veranker uw esthetiek moeiteloos in de woonkamer, slaapkamer, foyer of eetkamer.

Let op. De extra large variant is rond.

Over het merk:
Het merk Safavieh uit New York biedt een ruime keuze in prachtige vloerkleden, verlichting en meubels. Denk aan luxe materialen, spe

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een klassieke look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir