Prachtig gedecoreerde hanglamp Alessia

Prachtig gedecoreerde hanglamp Alessia van Ferro Luce

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares