Plus Size Outfit Ideas

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een klassieke look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares