One-piece bikini New plaid print swimsuit

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe services met een klassieke look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir