Omba Armchair Yellow Sklum

Art Deco style design armchair. Attractive, ergonomic and very original piece. Inspired by the aesthetics of the 1920s. Ideal for salons. Rigid steel legs. High quality polyester seat and backrest. Combine it with the Omba sofa and stool. Indoor use only.

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe services met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir