Mid-Century Bar Cart – Walnut

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares