Lufu

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. Hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares