Loose Pants Summer Occasions

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares