Large size Wood Sculpture, Wood Wall Art, Custom order, Modern organic relief Sculpture

Large size Wood Sculpture Wood Wall Art Custom order Modern | Etsy

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares