inspo

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares