iNspire: Black Lives Matter Journal – Black Art, Queen, Black Girl Magic, Creative Journal for Women, Bullet Journal

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares