High Table Onic Ø60 cm Black Sklum

Designer high table. It is the perfect fusion between aesthetics and functionality. Circular base made entirely of steel. High quality MDF wood surface. Ideal for all types of environments and styles. It is light, versatile and very original. Provide a modern and exclusive air to your spaces. Ideal for bars, restaurants and cafes. Exclusive indoor use.

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een specifieke periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir