Hargan Denim

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares