FRUIT SUGAR

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe services met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares