FLOWER CROWN

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor iets onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe services met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares