Fall Trouser Outfit Inspo

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares