FAIRIES Of The Night STUNNING Art Nouveau Illustration. Vintage Fairy Image. Vintage Digital Fairy Download

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir