European Summer: Exploring Santorini, Mykonos, Amalfi And Capri

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares