European Summer: Exploring Santorini, Mykonos, Amalfi And Capri

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir