Electronics, Cars, Fashion, Collectibles & More | eBay

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe services met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro kan worden gebruikt beperkt tot nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares