dreamy skincare photoshoot idea

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares