Designer Clothes, Shoes & Bags for Women | SSENSE

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares