Decorating With Functional Items In the Kitchen

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie betekenis “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel wat betekent achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Services met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. In een notendop , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares