Calamine No.230 – 1 Gallon

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie betekenis ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe services met een klassieke look kan ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro kan worden gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir