Black Leather Backpack Purse for Women | Small Light Leather Back Pack for Woman fits ipad

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel wat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Nieuwe services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir