Black And White Office Outfit

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. Hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares