BergHOFF Leo 9″ Ginger Grater

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan waarnaar wordt verwezen als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe producten met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. In een notendop , vintage is echt voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares