Back To School Clothing, And Shoe Haul!!

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is info over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is een term gebruikt voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Om ervoor te zorgen dat een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een specifieke periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent ” is een van het verleden”; retro is echt een voorvoegsel wat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een vintage look zijn ook retro, niet vintage. In een notendop , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro wordt gebruikt beperkt tot services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares