aesthetic style for photography shoots!

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden bekeken als vintage. Om ervoor te zorgen dat een item onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Services met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro kan worden gebruikt beperkt tot nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares