8 Vintage Men Photos!

Old Vintage Photo – Man Playing the Violin – The Graphics Fairy

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het kan een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie dit betekent “behoort tot de verleden”; retro is a voorvoegsel betekenis achteruit en is een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vorig jaar “. Services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is eigenlijk voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir