De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit dagen vervlogen periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, het is niet alles oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product behoren tot een specifieke periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn worden beschreven als vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en is zeker een bijvoeglijk naamwoord zijn gevonden in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is eigenlijk voor oude producten; retro is te gebruiken alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares