1970s FASHION

De vintage trend is de afgelopen jaren populair geworden . Vooral op platforms voor social media marketing worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat is vintage, soms verward met retro? Hier is informatie over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks equivalent van vintage is echt een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. hoewel het nooit zo oud is als vintage en antiek, is het is een bijvoeglijk naamwoord nuttig voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Om ervoor te zorgen dat iets onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een item dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is eigenlijk een algemene definitie wat betekent “behoort tot de verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een vintage look zal ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir