1940s FASHION

De vintage trend is de afgelopen jaren erkenning. Vooral op platforms voor social media worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is informatieve gegevens over het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit weleer periode. Hoewel het veel minder oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , like a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, niet elke oud ogende stuk kan worden gezien als als vintage. Voor een product onder de vintage naam staat, moet dat product deelnemen aan een bepaalde periode. Iets dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan genoemd vintage.

Terwijl vintage is gewoon een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is gewoon een voorvoegsel betekenis achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals vervlogen dagen”. Nieuwe producten met een klassieke look zijn ook retro, niet vintage. Samenvattend, vintage is echt voor oude producten; retro wordt gebruikt alleen voor nieuwe producten die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares