17+ Bohemian Bedroom Decor Ideas

De vintage trend is de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen . Vooral op platforms voor social networking worden vaak foto’s getoond die vintage mode weerspiegelen. Dus wat vintage, soms verward met retro? Hier is huisliften het verschil tussen retro en vintage
Vintage met een Turks exacte carbon kopie van vintage is gewoon een term nuttig voor enkele en speciale stukken of collecties uit het verleden periode. Hoewel het niet zo oud is als vintage en antiek, is het is zeker een bijvoeglijk naamwoord gebruikt voor oude producten , zoals a enkele decennia van kleding en auto’s. Echter, ga er niet van uit dat alle oud ogende stuk kan worden beschouwd als vintage. Voor een item onder de vintage naam staat, moet dat product passen bij een bepaalde periode. Een product dat de geest van de jaren 1930-40-50-60-70-80-90s weerspiegelt kan zijn genoemd vintage.

Terwijl vintage is een algemene definitie dit betekent ” is een van het verleden”; retro is echt een voorvoegsel dat betekent achteruit en kan een bijvoeglijk naamwoord zijn gebruikt in de mode wereld betekent “verleden” / “zoals het verleden “. Nieuwe services met een vintage look kan ook zijn retro, niet vintage. De bottom line is , vintage is echt voor oude producten; retro kan worden gebruikt alleen voor nieuwe services die “er oud uitzien”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir